Infrarood Panelen
Bespaar op een aangename manier

Betaal methoden

Bij SaveBuddy maken we gebruik van 100% veilig betalen. Je kunt gebruikmaken van de betaalmethode van je voorkeur. Hieronder volgt een kort overzicht van de betaalmethoden die we bieden;

iDEAL

Met iDEAL kunt u direct betalen via de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL werkt dan ook met de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank.

Bankoverschrijving (vooruitbetaling)

Kiest u voor een bankoverschrijving, dan maakt u het orderbedrag over op onze bankrekening. Wanneer we uw betaling ontvangen en verwerkt hebben, verzenden we uw order zo snel mogelijk.

Afterpay

Afterpay biedt u de mogelijkheid om online te winkelen en veilig achteraf te betalen door middel van een acceptgiro of digitaal betaaloverzicht. Bijkomend voordeel is dat u altijd en overal onze producten kunt bestellen zonder in de weer te moeten met online bankieren of creditcards.

Bij een eerste bestelling is het maximum aankoopbedrag, voor een achteraf betaling: €. 250,-
Bij een volgende bestelling is het maximum bedrag €. 750,-
 

CreditCard

U kunt ook direct betalen met een Visa-of MasterCard. Deze moet wel uitgegeven zijn door een in Nederland gevestigde bank. Nadat u uw creditcardgegevens hebt ingevuld, worden ze via een beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. Uw creditcardgegevens worden door onze partner Ogone Payment Services opgeslagen en uitsluitend aan uw creditcardmaatschappij doorgegeven. SaveBuddy slaat uw creditcardgegevens niet op.

Waarmee kan ik u helpen?

infrarood paneel savebuddy scaled

Stuur me een mailtje

contact@savebuddy.nl

kortingpagina min

Direct

15% korting

Op je eerste bestelling