Over ons

Savebuddy levert elektrische verwarmingssystemen en energiebesparende producten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze webshop biedt een overzicht van alle producten die in ons magazijn in Den Helder voorradig zijn. 

Savebuddy wil in deze lastige periode, waarin de energieprijzen stijgen, graag een handje helpen. Door producten aan te bieden die uw energieprijzen verlagen en op lange termijn beter zijn voor het milieu. 

Wat wij bieden:


Snelle levertijden

Voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Savebuddy heeft een groot, centraal gelegen magazijn dat Savebuddy in staat stelt om snel en nauwkeurig goederen te leveren. Via Track & Trace kun je elke bestelling per mail volgen. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van jouw bestelling. Ook biedt Savebuddy 14 dagen bedenktijd aan. Je kunt tot 14 dagen na het product te hebben gekocht het product nog retourneren!

Uitstekende service

Bij Savebuddy is de klant koning. Uw wensen, vragen of opmerkingen zijn erg belangrijk voor ons. Savebuddy staan voor je klaar om voor elke situatie een passende oplossing te vinden. Savebuddy is telefonisch en per e-mail te bereiken. Bekijk veelgestelde vragen om antwoord te vinden op al je vragen. 

Gegarandeerde laagste prijsgarantie

Door rechtstreeks bij de fabrikant in te kopen, kan Savebuddy zijn producten voor een scherpe prijs aanbieden. Volledig met standaard fabrieksgarantie van 2 jaar op bijna alle energiebesparende producten, afhankelijk van het product of type. Alle producten van Savebuddy voldoen aan de verplichte Europese keurmerken, zijn streng gecontroleerd en voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

savebuddyfaviconV2

Direct

15% korting

Op uw eerste bestelling