Infrarood Panelen
Bespaar op een aangename manier

Over ons

SaveBuddy levert elektrische verwarmingssystemen en energiebesparende producten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze webshop biedt een overzicht van alle producten die in ons magazijn in Den Helder voorradig zijn. 

SaveBuddy wil in deze lastige periode, waarin de energieprijzen stijgen, graag een handje helpen. Door producten aan te bieden die uw energieprijzen verlagen en op lange termijn beter zijn voor het milieu. 

Wat wij bieden

Snelle levertijden
Voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis. SaveBuddy heeft een groot, centraal gelegen magazijn dat ons in staat stelt om snel en nauwkeurig goederen te leveren. Via Track & Trace kun je elke bestelling per mail volgen. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van jouw bestelling. Ook bieden wij 14 dagen bedenktijd aan. Je kunt tot 14 dagen na het product te hebben gekocht het product nog retourneren!

Uitstekende service

Bij SaveBuddy is de klant koning. Jouw wensen, vragen of opmerkingen zijn erg belangrijk voor ons. Wij staan voor je klaar om voor elke situatie een passende oplossing te vinden. Wij zijn telefonisch en per e-mail te bereiken. Bekijk onze servicepagina om antwoord te vinden op al je vragen. 

Gegarandeerde laagste prijsgarantie

Door rechtstreeks bij de fabrikant in te kopen, kunnen wij onze producten voor een scherpe prijs aanbieden. Volledig met standaard fabrieksgarantie van 2 jaar op bijna alle energiebesparende producten, afhankelijk van het product of type. Al onze producten voldoen aan de verplichte Europese keurmerken, zijn streng gecontroleerd en voldoen aan onze eigen hoge kwaliteitseisen.

Waarmee kan ik u helpen?

infrarood paneel savebuddy scaled

Stuur me een mailtje

contact@savebuddy.nl

kortingpagina min

Direct

15% korting

Op je eerste bestelling