Infrarood Panelen
Bespaar op een aangename manier

Infrarood Panelen

UITGELEGD

bespaar producten save 4 scaled

Zorg voor directe warmte!

Infrarood panelen zijn een innovatieve manier om een ruimte te verwarmen. In tegenstelling tot traditionele verwarmingsmethoden, zoals radiatoren, werken infrarood panelen op een andere manier. In plaats van de lucht in een ruimte te verwarmen, verwarmen infrarood panelen de objecten en mensen in de ruimte direct. Dit heeft een aantal voordelen.

Ten eerste zijn infrarood panelen veel efficiënter dan traditionele verwarmingsmethoden. Doordat ze de objecten en mensen in de ruimte direct verwarmen, hoeft er niet zo veel energie te worden verbruikt om de ruimte op een comfortabele temperatuur te houden. Dit kan leiden tot significante besparingen op de energierekening.

Ten tweede zijn infrarood panelen veel gezonder dan traditionele verwarmingsmethoden. Doordat ze de lucht niet verwarmen, worden er geen stofdeeltjes of allergenen in de lucht opgewarmd en verspreid. Dit kan bijdragen aan een gezondere leefomgeving, vooral voor mensen met allergieën of longproblemen.

Ten derde zijn infrarood panelen veel flexibeler dan traditionele verwarmingsmethoden. Ze kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd in bijna elke ruimte, ongeacht de grootte of de vorm. Bovendien kunnen ze worden gebruikt in combinatie met andere verwarmingsmethoden, zoals vloerverwarming of radiatoren, om een meer efficiënte verwarming te garanderen.

Ten vierde zijn infrarood panelen veel esthetisch aantrekkelijker dan traditionele verwarmingsmethoden. Ze zijn vaak beschikbaar in verschillende maten en vormen, en kunnen worden gecombineerd met verschillende soorten interieurontwerp. Dit maakt ze geschikt voor bijna elke ruimte, van een moderne woonkamer tot een industriële keuken.

Al met al, infrarood panelen zijn een functioneel, efficiënt, gezond en flexibel alternatief voor traditionele verwarmingsmethoden. Bovendien zijn ze esthetisch aantrekkelijk en kunnen ze worden geïntegreerd in bijna elke interieurontwerp. Als u op zoek bent naar een innovatieve manier om uw ruimte te verwarmen, zijn infrarood panelen een uitstekende keuze.Hoe gebruik ik infrarood panelen?
Je zorgt er met CV voor dat het huis op een temperatuur blijft tussen de 14-17 Graden (anders ontstaan er schimmels), de infrarood verwarmings panelen zorgen voor het behagelijke gevoel als je lekker een avondje op de bank een film wilt kijken.

Doordat het infrarood paneel directe warmte afgeeft aan het object of de persoon waar het op gericht staat is dit erg efficiënt. In tegenstelling tot de radiator. Die verwarmt de lucht en deze lucht moet rondgaan tot uiteindelijk de gehele ruimte warmte verwarmd is. Dan pas voel je de warmte.

Zie hieronder twee artikelen over Infrarood verwarming!

Artikel Natuur&Milieu

Warmtepomp savebuddy

Wilma Berends - 17 maart 2020

"Infraroodpanelen of een warmtepomp: wat is de betere keuze?"

...Infraroodverwarming kan snel comfort bieden in een ruimte die weinig wordt gebruikt, zoals een badkamer of studeerkamer. Dit komt doordat de warmte uit een infraroodpaneel snel na het inschakelen vrijkomt. De kamer hoeft niet eerst volledig op temperatuur te worden gebracht. Dat scheelt veel in verwarmingskosten. Plaats je infraroodpanelen dus op een strategische plek. Zo hoeft het paneel maar een klein deel van de kamer tot de gewenste temperatuur te verwarmen. Daarnaast kan de rest van de kamer verwarmd worden tot 17-18 graden. Elke graad die de woning minder hoeft op te warmen, zorgt voor lagere energiekosten...

Artikel Trouw

trouw infrarood

Tim van der Pal - 1 oktober 2022

"Creatieve manieren om de verwarming (nog even) uit te laten"

...Dat betekent geen elektrische kacheltjes, want die verwarmen de hele ruimte en dat is niet efficiënt. In plaats daarvan kun je het best elektrische dekens gebruiken of een infraroodpaneel. “Dat paneel geeft straling die direct op het lichaam komt”, zegt Mintjes. “Zo krijg je het snel warm zonder dat het veel stroom kost.”...

Waarmee kan ik u helpen?

infrarood paneel savebuddy scaled

Stuur me een mailtje

contact@savebuddy.nl

kortingpagina min

Direct

15% korting

Op je eerste bestelling